کاربر گرامی ورود شما را به سایت خیر مقدم عرض می کنیم. جهت استفاده از تمامی امکانات سایت باید وارد شوید. اگر هنوز عضو سایت نشده اید از این لینک عضو شوید.
tobe منتقد خفن سايت وضعيت: آفلاين 10 فروردين ماه ، 1387 تعداد ارسالها: 592 امتياز: 9423 تشکر کرده: 0 تشکر شده 0 بار در 0 پست
محل سكونت: 2 تا کوچه اینور تر
ارسال شده در: جمعه، 23 فروردين ماه ، 1387 18:59:05 موضوع مطلب: موجودات فرا مادي نمي كشند
يه جايي خوندم كه يه جن يا همون موجود فرا ماده..يه نفر رو به طرز وحشتناك كشت
مي خواستم بگم از نظر عقل ناقص خودمون هم كه ببينيم ميشه:
قبول دارين كه جن ها عقلشون فرا تر از ما هست : خوب ببينم به نظر شما مرگ انسان براي اونا نه براي مو جودات مادي به منزله چيه {مرگ فقط براي موجودات اين دنيا ترسناك به نظر ميرسه اونم نه براي همه} به منزله آزاد شدن روح كه ميدونيد قدرت و آگا هي اون از جن ها بيشتره يعني قوي تره.
پس جن يا هر فرا ماده ي عاقلي! اگه بياد روح يك انسان رو آزاد كنه چي ميشه؟ اگه شما بودين با اون جنه چيكار مي كردين.تازه اگه بخواد اذيتم كنه مگه ارواح فاميل و فرشته هاي محافظ اونجا .....اند.كساني كه به ارواح و قدرت ارواح اعتقاد ندارند و از حرفاي قبليم الان نيشاشون بازه چجوري پس قدرت جن رو قبول دارند.خلاصه اگه جايي نوشتن يا ديدين! كسي رو يه جن كشت. برين طرف رو ارشاد كنين تا از اين جاهليت در بياد
schiwah دوستدار سايت وضعيت: آفلاين 29 مرداد ماه ، 1387 تعداد ارسالها: 145 امتياز: 3368 تشکر کرده: 6 تشکر شده 3 بار در 3 پست
محل سكونت: India_IR
ارسال شده در: چهارشنبه، 6 شهريور ماه ، 1387 07:03:55 موضوع مطلب:
midonin ke man eteghad daram be Roh,yekish khaharam Shima shokhi mkonam,ama be har mantegh va ellati har kasi khast va daneshe bahs dasht biad man ham vojode arvah ro sabet mikonam ham ba esbate kamel raddeshon mikonam!!! hamash bastegi be in dareh ke az che manteghy vared beshim. khob ki mikhad kal bezaneh?? _________________ C)SHIWAna)
mohammad280 مدير فروم وضعيت: آفلاين 20 فروردين ماه ، 1387 تعداد ارسالها: 2256 امتياز: 32457 تشکر کرده: 0 تشکر شده 1 بار در 1 پست
محل سكونت: شهر عشق
ارسال شده در: چهارشنبه، 6 شهريور ماه ، 1387 12:50:39 موضوع مطلب:
schiwah مي نويسد:
midonin ke man eteghad daram be Roh,yekish khaharam Shima shokhi mkonam,ama be har mantegh va ellati har kasi khast va daneshe bahs dasht biad man ham vojode arvah ro sabet mikonam ham ba esbate kamel raddeshon mikonam!!! hamash bastegi be in dareh ke az che manteghy vared beshim. khob ki mikhad kal bezaneh??
اگه لطف کنید و فارسی نظر بدین ممنون میشم ازتون.
با سپاس
tobe منتقد خفن سايت وضعيت: آفلاين 10 فروردين ماه ، 1387 تعداد ارسالها: 592 امتياز: 9423 تشکر کرده: 0 تشکر شده 0 بار در 0 پست
محل سكونت: 2 تا کوچه اینور تر
ارسال شده در: جمعه، 8 شهريور ماه ، 1387 19:39:00 موضوع مطلب:
فقط یه داستان
راستیتش دلیل این که این روزا کمتر هستم یه مشکلا تیه که ......
مربوط به همیناست.
نمی دونم همش بعد از یه خواب که یه نفر اود و کلی باهام صحبت کرد و بعد از خواب با گریه بلند شدم همش
دارم بد شانسی هایی میارم که حس میکنم همش کار خود خود خداست
mohammad11 مدیر سایت وضعيت: آفلاين 20 فروردين ماه ، 1387 تعداد ارسالها: 225 امتياز: 7147 تشکر کرده: 16 تشکر شده 4 بار در 4 پست
محل سكونت: بلوار گلستان-شيراز
ارسال شده در: شنبه، 9 شهريور ماه ، 1387 04:58:32 موضوع مطلب:
خوابت در مورد چي بود توبه ميشه برام خصوصي بفرستي تو پيغام..
شايد بتونم كمكت كنم..الان تو با گربه بيدار شدي من گربم الان بغلم داره نازش ميكنم بخوابه ..ايييييييي خدا نميخوابه هم برو سايت پست بدم.
اگه ميدوني هم اشكال نداره يك پست جديد بزن خوابتو بگو تا بچه نظر بدن و كمك كن.توبه _________________ براي تشكر از مطلب با نظر بديد يا روي ارسال تشكر كلي كنيد ممنون..تشكر نشانه شخصيت شما هست.
mohammad11 مدیر سایت وضعيت: آفلاين 20 فروردين ماه ، 1387 تعداد ارسالها: 225 امتياز: 7147 تشکر کرده: 16 تشکر شده 4 بار در 4 پست
محل سكونت: بلوار گلستان-شيراز
ارسال شده در: شنبه، 9 شهريور ماه ، 1387 05:12:22 موضوع مطلب:
توبه جان خوابت يك پست جديد بذار..اين پست قفل كردم ادامه اين بحث به نظرم اشتباست _________________ براي تشكر از مطلب با نظر بديد يا روي ارسال تشكر كلي كنيد ممنون..تشكر نشانه شخصيت شما هست.